Om oss

 

Om oss på lumikultas kennel

 

Jag heter Sofie Elofsson och bor i en lägenhet i Bjärnum med Ängla och Onni. Pojkarna Oboy och Ecco bor kvar hemma hos min mamma och pappa. Mer om hudarna hittar ni under fliken Hundarna.

 

Jag har haft Finsk Lapphund sedan 2002, då köpte jag Girongårdens Tundra. Innan dess hade jag en Schipperke som hette Swip. Han fick jag när jag var 9 år. När Swip dog på grund av sin diabetes så skulle vi inte ha någon ny hund enligt mamma och pappa men ett par månader senare kom vår första lilla lapphund hem och fler har det blivit med åren. =)

 

Jag har tränat lite av varje under årens gång. Jag har gått flera lydnadskurser, tränat agility, rallylydnad och gått på viltspår. Jag är ingen tävlingsmänniska så längre än till träningsstadiet har jag inte kommit. =)

 

Jag håller även på en hel del med utställning. Det är kul när det går bra men framförallt är det kul att träffa alla trevliga människor. Det viktigaste av allt är att ha kul tillsammans med hunden.

 

Hösten 2011 köpte jag även två minishettisar. Balmedie Felicity och dottern Axtorps Fideli. De kan ni läsa mer om under fliken Hästarna.