HundarnaC.I.B Seuch Dkuch Fiuch KBHV-13 RLDn RLDf Black Blossom Fairytale Of Angel "Ängla"             


Född: 2010-12-02

Efter: Lapinlumon Tuiskuturkki

Undan:Tiilitehtaan Olibri 

HD: C

Ögonlyst: UA 2013-10-11

Prcd PRA: A (Fri)


Ängla är en mycket pigg och glad tjej. Hon är social och tycker om att hitta på saker. Ängla är mycket lättlärd och samarbetsvillg. Vi har provat agility, rallylydnad, nosework och viltspår vilket hon har gillat. Hon har gokänt anlagsprov i viltspår och även godkänt doftprov för eukalyptus. Ängla älskar utställningsringen och visar mer än gärna upp sig. 
Seuch RLDn Stenseitens Åkkidokki Onnenpotku "Onni"


Född: 2014-03-06

Efter: Stenseitens Ettämättä Eho

Undan:Lumikummun Ompa Ihana 

HD: C

Ögonlyst: 2016-11-22

Prcd PRA: A (fri)

Samägs med Stenseitens kennel

                                                     

Onni är killen som tar livet med ro. Han älskar skogen, springer så att löven yr  och uppletande av föremål är en favoritaktivitet. Han har tränat och tävlat rallylydnad vilket han har tyckt var kul. Han har godkänt doftprov för eukalyptus och älskar verkligen nosework, att arbeta med nosen är hans grej. Onni tycker även att det är kul med utställningar och visar gärna upp sig. Han har en kull hos Girongårdens kennel, vår Chickan kommer ifrån den kullen. 
Stenseitens Ulriikka "Riina"


Född: 2017-03-14

Efter: Stenseitens Ökkömönkiäinen

Undan: Lumikummun Ompa Ihana 

HD: D


Riina är den lugna myshunden som gärna ligger i soffan men samtidigt är det hon som är busigast i skogen. Hon är gärna med i stallet och fixar med alla sysslor där. Hon är en försiktig tjej som älskar nosework och viltspår. Hon tycker inte att tävlingar och utställningar är kul. Men hon har godkänt anlagsprov i viltspår. Hon kommer inte att gå i avel.                                                     

Girongårdens Kultatähti "Chickan"


Född: 2017-12-15

Efter: Stenseitens Åkkidokki Onnenpotku

Undan:Girongårdens Mymlan  

HD: B

Ögonlyst: UA 2020-12-15

Prcd PRA: A (Fri)


Chickan är vårt nyaste tillskott i kenneln. Hon flyttade hit som vuxen men smälte in i flocken som att hon varit här sedan valp. Vi har inte hunnit med att träna och tävla så mycket än men efter den kommande valpkullen är tanken att vi ska komma igång och hitta den gren som just Chickan gillar. Hon är pigg och glad, hon älskar att vara med när det händer något. Hon är lyhörd och vill alla väl.