Minnessida


 

Rambech Dark Swip


* 950809

+ 011101


Swip var en Schipperke och min första hund. Han var en mycket enkel och snäll hund som inte gjorde mycket väsen av sig. Vi fick göra av med Swip när han bara var 6 år för han fick diabetes. Tack Swip för underbara och lärorika år.

SEUCH Black Blossom Lady Happy


* 090117

+ 121017


Happy var dotter till min Oboy och hon har alltid haft en mycket speciell plats i mitt hjärta. Hon och jag gjorde det mesta tillsammans. Tyvärr blev hon sjuk vid 1,5 års ålder i allergi. Vi gjorde flera utredningar och hon medicinerades men det blev inte helt bra. Det gick upp och ner och hennes humör förändrades mycket så vi beslutade oss för att ta bort henne endast 3,5 år gammal. Det var inget lätt beslut men tror att vi gjorde rätt. Hon var ingen arg hund egentligen utan pigg och glad men med klåda och straka mediciner orkade hon inte hålla humöret uppe.

C.I.B SEUCH DKUCH NOUCH NORDUCH Girongårdens Tundra "Oboy"


* 020214

+ 180331


Oboy var en busig herre, full av upptåg in i det sista. Har nog aldrig träffat en så uppfinningsrik hund förr med humor. Vi är många som har skrattat och haft roligt med denna underbara hund. Oboy blev hela 16 år.
.

Lappejentas Ecco


 *041114

+ 190401                     


Ecco var en glad men lugn kille som älskade mys i soffan och skogspromenader. Han tog det mesta med ro och var mycket vänlig mot allt och alla. Ecco blev 14 år.